:: Archív hírek 
Partnerek, támogatók KÉPEK
Figyelem!

Sokan kéritek a képeket. A tegnap este folyamán tulajdonomba került a szeptember óta, majd összes koncert képe. A holnapi nap folyamán felkerülnek.

Halloween képeket még sajnos senkitől nem kaptam, így nem tudom, mikor lesznek fent. SE e-mail-ben, se máshogy ne kérjetek tőlem képet. Ha meglesz, nem fogom egyenként elküldeni senkinek, hanem majd leszedi az illető honlapról, ha kell neki :)

Köszönöm a megértést.

Bejegyezte:
2009 Nov 06 MelancholyR
 November 6. (péntek)
*********Nosztalgia/ReTrO Party reggelig*********


Kezdés: 21.00h
Belépő: INGYENES!

Selector: Rácz József, P.

Bejegyezte:
2009 Nov 03 Pepe
 Péntek 13. WATCH MY DYING
2009. november 13.
Péntek 21:13h

WATCH MY DYING

CASKETGARDEN

ABIOCORE

CONAN'S FIRST DATE

KONCERT


Belépő: 700 HuF
Kapunyitás: 20:13h

Megjegyzés:)

A pénteket valószínűleg azért tartják balszerencsésnek, mert Krisztust állítólag pénteken feszítették keresztre, ami a rómaiaknál a kivégzés napja volt. A keresztények valamiért mégsem hívják ezt a napot Rossz Pénteknek. A péntek Angliában is az akasztások napja volt. Némelyek szerint ráadásul Isten pénteken száműzte Ádámot és Évát az Édenből.

A péntek a néphit szerint igencsak gonoszjáró nap. A pénteken varrott ruha mindig balul sikerül, és aki pénteken gyújt be a kályhába, annak könnyen leéghet a háza, legalábbis Dunántúlon így tartották. Sőt, azt is mondták, hogy aki pénteken kezd ruhát varrni, vasárnapig meghal. Ha valamely állat pénteken ellik, a most született kis állat rossz lesz. A malac könnyen megdöglik, a ló rúgós lesz, a tehén bökős.


A péntek, ha ráadásul tizenharmadikára esik, akkor még erősebben fogékony ez a nap a boszorkányok megidézésére, a boszorkányságra, a mágiára - vallják a babonások.
.....röviden: Ne legyetek babonásak, mert beláthatatlan következményeitől csak nehezen tudtok megszabadulni..;) éppen ezért.....inkább a koncert!!! :)

Bejegyezte:
2009 Nov 03 Pepe
 2009. október 31.
A múlt eseményei és az Eddig fellépett zenekarok frissítve lettek.
Koncertképek hamarosan :)

Bejegyezte:
2009 Oct 31 MelancholyR
 Koncert
2009. november 13.
Péntek, 21:00

WATCH MY DYING, CASKETGARDEN, ABIOCORE, CONAN'S FIRST DAY

Belépő: 700 HuF
Kapunyitás: 20:00h

Bejegyezte:
2009 Oct 27 MelancholyR
Content Management Powered by CuteNews
  Üzenőfal ::

 
   
   Created by: MelancholyRequiem